Hva betyr kristendommen i hverdagen?

For meg er det alfa og omega og ha med meg Gud i hverdagen. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle greid meg uten Ham. Gå til Ham når jeg har tungt å bære, gå til Ham med all sorg og smerte, men også glede. Få lov til å takke og lovprise ham, når jeg ser at bønnesvaret er kommet. Kan noe bli bedre enn det.

Jeg er blandt dem som aldri har følt den helt store omveltingen, at den dagen ble jeg frelst, jeg har hatt min tro fra jeg var liten jente og har tatt vare på den. Mine foreldre er nok ikke de som jeg vil kalle kristne, men de lærte oss litt om Gud og bibelen og det har gjort at jeg har tatt dette med meg senere i livet. Har aldri vært så utrolig aktiv innen en meninghet. En stund var jeg utrolig mye på frelsesarmeen i Egersund, men så ble jeg syk og det dappet av. Prøver nå å trappe opp å være med en del på det som skjer på frelsesarmeen her i Stavanger.

Jeg hadde en periode da jeg sa at Gud ikke var til. Jeg kunne bare ikke skjønne at det fans en kjærlig og god Gud, som kunne la meg gå igjennom alt det jeg gikk igjennom og var det en Gud så var det i alle fall ikke en god Gud. Så når jeg så hadde fått rast av meg noen måneder, så fant jeg jo ut at jo Gud er kjærlig og god og tok ham til mitt hjerte igjen og da begynte ting og skje igjen. Jeg tror rett og slett at da var djevelen ute for å få meg bort fra Gud igjen, at jeg skulle tenke igjen » at nei, Gud er ingen god Gud, når jeg nå vender meg mot ham igjen, så skjer ting» i stedet gikk jeg inn i en tid med masse bønn og jeg følte hvor nær Gud var meg, hvor godt det var å komme til å ham og hvor god styrke han gav meg.

Jeg har sykdommer så gir masse smerte og jeg har fått spørsmål om at hvis jeg tror på Gud, hvorfor han da ikke gjør meg frisk. Jeg vet ikke, jeg tror Gud har en mening med at jeg skal slite med mitt. En dag vil vi alle forstå, hvorfor ting som har skjedd i livet vårt, har skjedd. En dag vil vi se all ting klare. En dag vil vi se alle bønnesvarene og forstå dem. Inntil da er det bare å holde seg til Gud, erkjenne Jesus som hans sønn og frelser, så vil alt bare være godt, den dagen vår kjære Jesus kommer tilbake igjen.

Noen mener jeg er svak som sier at jeg vet ikke hvordan jeg skulle kommet meg gjennom hverdagen uten å ha Gud med meg, vel er en svak om en trenger hjelp? at en søker hjelp ? at en har en far som elsker en og som vil hjelpe enn gjennom dagen? Tenk litt, dere som sier slikt og ikke har deres tro på bibelen, har dere ingen som dere søker hjelp hos?

Jeg håper at mine barn vil ta med seg denne tro, som jeg har prøvd å lære dem opp i. At de kan føle den samme støtte og kjærlighet i Gud som det jeg har. Jeg håper at alle vi vende seg til Gud og be Jesus om å frelse dem og ta dem med seg til himmelen, på den siste dag.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *