Hogge ned juletre selv i år.

Kanskje litt tidlig å begynne å prate om julen enda, men jeg elsker julen og jeg tenkte at jeg skulle fortelle om denne nye tradisjonen vi har tenkt å innføre og greit å snakke om det litt før det begynner, slik at andre, som bor i nærheten, kan vudere om dette er noe for dem.

Håper der er snø, når vi henter juletreet

De siste årene har vi hatt som tradisjon at Ole tar turen ut og kjøper inn juletre og jeg får ikke se det får vi setter det inn lille juleaften. Dette har jeg likt, synes det er kjekt å ha den spenningen, for juletre betyr en del for meg. Å ha et stort flott tre, som skal pyntes av oss, familien, ja, kan det bli noe bedre.

I år har vi tenktå gå i fra denne tradisjonen og hogge ned juletre selv, vi skal til VOll juletregård og ta ut treet vi ønsker å ha og så skal vi gå og hogge, eller sage det ned, når det nærmer seg jul.

De åpner 19 november og jeg regner med at vi er en av de første som er der, slik at vi kan få tatt ut det flotteste treet de har.

Gleder meg virkelig til å gjøre dette sammen med ungene. Er ikke dette noe som er for familien før jul, så vet ikke jeg. Hver helg, har de åpent med aktiviter. De har fyr på grillen, så det er bare å ta med seg noe å ha på, så står de for saft og gløgg, for de som måtte ønske det. Der er ponni ridning og der er salg av kranser, gravpynt og andre ting.

Det som blir minst like kjekt, er å sitte å snakke med ungene om dette på forhånd, få opp forventingene deres og se øynene deres når vi går og tar ut et tre og snakke om at vi skal gå å sage dette ned, når det nærmer seg jul. Jul er forventinger og se glede i barnas øyne, ja da er julen komplett for meg.

Så i dag er det en mnd til vi skal gå å finne juletreet vårt og en mnd, ja det går fort. Gleder oss alle sammen, tror jeg.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Jul, Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hogge ned juletre selv i år.

  1. Vanilla sier:

    Har vært med å hogge juletre selv et år for mange år siden, det var riktignok langt ute i skogen, i et område som familien eier må jeg vel legge til, så vi ikke blir tatt for ulovlig juletrehogging..hehe Det var koslig det, gå ute i skogen i snøen og finne treet 🙂

    Jeg tenker at dette blir koslig for ungene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *