Ha sex under barnetv?

Ja jeg leste i Stavanger Aftenblad om et par som mener at hverdagen er så stresset at de har funnet ut at de setter barna foran tv og har sex bak låst dør, når det er barne tv http://www.aftenbladet.no/nytte/familieliv/–Ha-sex-under-barne-tv-2881778.html#.TqBPuZw_7dg.facebook.

Jeg synes dette er litt hårreisende jeg, en jente på syv år, skal med andre ord har ansvar for sine to små søske på fem og tre år. Mor og far skal ikke forstryrres og er bak låst dør. Når en sitter og ser på barnetv, så vet en jo aldri hva som kommer frem der. Etter det jeg forstår så er dette på super de sitter og ser og ja, der er det litt av hvert, i alle fall på kveldene har vi funnet ut, så vi holder oss mye borte fra det og ser heller på Disnye Junior, hvor det er snille og rolige epsioder som går. Min gutt på fem år, har mere enn en gang reagert på ting som skjer på super og da er det godt å ha mamma, eller pappa der, for å fortelle hva en synes er skummelt, slik at de kan fortelle hva som skjer, at det ikke er så skummelt. Dette kan absolutt ikke en jente på syv år gjøre.

Jeg lurer også på hva ungnge tenker når foreldrene låser døra. Hadde de sagt at de ville hvile seg litt og gitt dem mulighet til å tatt kontakt, lært ungene å banke på døra, før de kommer inn, så hadde det vært litt anderledes, for da kunne ungene tatt kontakt om de ble redd for noe. Det hadde i alle fall vært bedre, synes jeg.

Hvorfor ikke heller skru av tven når ungnene er i seng, for så å gå legge seg tidlig og kose seg da? Jeg synes også at det er rart å tenke på at nå skal vi ha sex, det står på timeplanen vår. Sex er vel noe en skal ha når en har lyst på det, hvis en da har muligheten, og ikke fordi det står på timeplanen. Jeg klarer bare ikke å forstå denne tankegangen.

Vi er alle forskjellige og det er greit, at for noen fungerer det å sette på timeplanen at da og da skal vi ha sex, men jeg tenker, er det bare sex en trenger i et forhold, trenger enn ikke tid til å prate og bare kose på andre måte også. Hvis en gjør det, så tror jeg også at sexen tar seg opp og en får et tilfredstillende sex liv.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *