Ei herlig helg går mot slutten

Ja, da er det blitt søndags ettermiddag og vi har kost oss veldig i helgen. Reiste til Egersund til min mor på fredag, slik at vi var hos henne i to tiden. Vi begynte da straks å ordne og stelle til middag.

Det som stod på menyne var lutafisk. Det er så utrolig godt med lutefisk, stappe, bacon, fett og sennp. Da gjerne et glass med juleøl (ja, så da har vi smakt på juleølet i år) og et glass med akkevitt til. Vi satt lenge med bordet og bare koste oss. Det som er så kjekt er at de små også koser seg med lutefisk, ikke mange barn som gjør det, har jeg inntrykk av, men våre gjør det. Da vi hadde spist koste vi oss, sang og snakket. Så var det tid for de små å komme seg i seng. Min eldste datter kom inne en liten tur og så så vi » beat for beat» og «nytt på nytt» dette er noe jeg må ha med på fredagskveldene, synes det er kjempekoselig.

Lørdagen stod vi opp, gjorde noen ærende, bl.a å kjøpe adventslys til min kjære mor, hun er ikke så god til helsa og trenger litt hjelp, så jeg tenkte at siden jeg nok ikke kommer ned til henne igjen til det blir advent, måtte hun i alle fall ha adventslys i hus. Vi kjøpte også en ny mirkobølgeovn til henne, siden den gamle var i stykker og en del andre ting.

Så måtte jeg begynne å tenke på middagen. Vi skulle ha komle med smalahove og kålrotstuing, kjempegodt. Dette er igjen noe ungene liker, så det er utrolig kjekt når en ser at store og små koser seg med maten. Igjen ble det lenge med bordet. Mens maten gjorde seg klar, satt ungene med pappaen på gulvet og holdt på med lego, slikt er utrolig koselig å se. Godt når store og små koser seg sammen.

Etter maten, så var det tid for supershow og litt andre ting på NRK super, så ble det kvelden for de små. Vi voksne satt og pratet en stund, før vi satte på en film og bare koste oss og slappet av. Når filmen så var slutt, så var det å sitte prate litt, før det var tid for å komme seg i seng.

I dag stod vi opp og rett etter frokost kjørte vi til Frelsesarmeen. Karsten-Emil skulle synge smammen med knøttekoret, så vi var nesten nødt for å være der. Da knøttekoret hadde sunget, så måtte vi bare kommme oss hjem, da hadde jeg så vondt i ryggen at jeg viste nesten ikke hvordan jeg skulle sitte.

Hjemme så vi en film sammen med ungene » den store grøtfesten» og så ble det middag. Helstekt kylling, utorlig godt,er virkelig å anbefale. Når det så var spist, så har vi bare kost oss og kommer til å kose oss sammen med ungene til det er tid for dem å legge seg.

Vi har tenkt å ha en kosekveld og bare sitte i armskroken til hverandre og se en film,en koselig film, og så blir det vel tid for å legge seg etter det kan jeg tenke meg.

Jeg er så glad for familien min, mine barn (alle selvfølgelig), min mann og min mor. De andre er jeg også selvføgelig glad for å ha, men har ikke hatt denne helgen sammen med dem, derfor nevner jeg bare disse.

Håper at alle som leser dette har hatt en fantastisk helg. Ha en fin uke.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *