Første snøen har falt

Ja, der er en stund siden jeg har blogget nå, men jeg har hatt utrolig mye å gjøre. Vi fikk beskjed fra huseiger at vi måtte finne oss en ny plass å bo, for de vil renovere boligene og evt selge den, så da var det ut på leting etter ny plass og vi fant det fortere enn vi hadde turd å håpe på. Så var det jo å flytte. Holder enda på med litt småting, så dagene er litt hektisk. Ikke så lett å få til så mye med en til to unger på slep.

Som jeg skrev i overskriften, så er den første snøen falt, når den først nå har kommet, kan den godt bli liggende synes jeg, men det ser ut som nå som sola titter frem så forsvinner den igjen. Litt dumt for det hadde lyst litt opp med det lille dekke vi har fått.

Selvsagt så kjenner jeg det i fibromyaligen min at vi har hatt et lite snøfall, så jeg klarer ikke gjøre så mye i dag. Heldigvis er min kjære mann i topp form og er i leiligheten og henter litt av det som står igjen. Kjempeglad for at han tar det så fint at jeg har en virkelig dårlig dag i dag.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *