Koselig dag da vi merket juletreet

Ja, som sagt så fant vi ut at i år, skulle vi til Voll Juletregård og ta ut tre selv og senere gå ut og sage det ned.

Lørdag 19 november, kjørte vi ut til Voll og gikk rundt og så på juletre, vi fant et juletre som både store og små likte. Siden vi har flyttet, så har vi ikke plass til et tre som er fult så stort som det vi har pleid å hatt, men fant et med bra høyde, som ikke var så bredt, så da håper vi at det blir koselig når vi får det inn i stuen.

Etter at vi hadde funnet treet, sprang ungene og lekte litt på en lekeplass som var der og hoppet på trampolinen, så grillet vi julepølse og hadde dette i potetlefser. Kjempekoselig. SÅ var det å hoppe litt på trampolinene igjen, så gikk vi inn i butikken og fikk oss god varm gløgg. Så var det tid for å ri. Begge ungene fikk to runder og fikk klappe både hest og ponny. Kaniner så vi på også.

Så bar veien hjemover, ungene skulle på overnatting, det var meningen at vi skulle på førjulkos, men siden vi hadde fått en ny plass å bo, så valgte vi å flytte, når vi ikke hadde unger. Så når ungene var levert, så ble det flytting på oss, til langt på kveld.

Jeg kan virkelig anbefale å ta turen utenom Voll juletregård og få med seg kosen som er der.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Jul. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *