Koselig og litt stressende førjulstid

Vi prøver å kose oss litt innimellom all stresset. Jeg pleier som regel å planlegge så godt at det ikke blir stress ved juletiden, men i år så har vi jo fått flyttingen inn i juleforberedelsene og det henger etter, så litt stress har det blitt.

I går var vi ute å kjøpte julenek og meisboller og nøtter til fuglene. Dette satte vi opp og ungene synes det var kjempespenndene å se på når fuglene forsynte seg av maten. Vi var også ute å lekte i den snøen som var og laget en liten snømann. Balet rundt i snøen en stund, til ungene var fornøyde og kom inn, da laget vi til middag og koste oss med den, før det var tid for «skomakergaten», «super jul» og «Jul i Blåfjell». Så var det kveldstelle på ungene og når de hadde roet seg, så var det å se på nissene på TVN og så så vi Grinchen, før det var kvelden.

I dag har vi vært ute å handlet inn det meste til jul, jeg venter med lutefisken til i morgen. Når vi så har fått den i hus, så er det å kjøre å hente min kjære mor og hente guttungen i barnehagen og hjem å spise en skive, før det blir høydepunkte ; pynte juletreet. Når det er gjort så blir det silderetter og spekemat og dette sitter vi å koser oss med, mens vi koser oss med juleprogrammer på tv.

Det vi er nødt for å få med oss er kvelden før kvelden og da selvfølgelig » grevinnen og hovmesteren». I år sender de ikke Fridjofs jul, så den får vi se på dvd når kvelden før kvelden er slutt. Så er det å finne senga og håpe at nissen kommer å legger noe fint i strømpene til ungene.

Hvis jeg ikke blogger mere før jul, så ønsker jeg alle mine lesere en riktig god jul. Håper at alle får en velsinget julehøytid og et rikgit godt nyttår.

Annonser

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Jul. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *