6 måneder i dag

siden jeg gav mitt ja til min kjære Ole.

Vi hadde vært et par i 7 år da vi giftet oss og også bodd sammen i disse syv årene, så den store forandringen ble det jo ikke, men bare det å få lov til å stå foran familie og venner og gi ham mitt ja på at jeg vil leve med ham i gode og onder dager, var en opplevelse. Det å få lov til å få Guds velsignelse på forholdet, ja det var helt utrolig.

Vi hadde lenge drømt om denne dagen og våre barn som da var 3 og 4 år, gledet seg minst like mye som det vi gjorde. De gikk lenge og snakket om når vi skal gifte oss og snakker nå om da vi giftet oss.

De var så nydelige, de to små , der de var brudepike og brudesvenn. Så var jeg så heldig at jeg har en stor datter som var en nydelig forlover og ringbærer. Jeg er så glad for at dette var en dag som hele familien gledet seg til og som vi i ettertid har gode minne om.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 svar til 6 måneder i dag

  1. sylvi sier:

    Så utrolig koselig da. Jeg må si at jeg savner det å planlegge bryllup.

    Kjempekjekt at du har tatt deg tid til å lese en del av innlegene mine og svart på dem.

  2. Så koseliig!!
    Håper dere får mange gode år sammen.
    Eg har no vore sammen med ein i 2 år og forlova i 1 år og skal gifte meg til sommeren.
    Datteren min og sønnen skal være brudepike og brudesvenn og bære ringene våre. Vet det er vanlig at forloveren bærer ringene, men me har lyst til at barna skal bære de.

  3. sylvi sier:

    Tusen takk. Ja, det er stort å ha en som en elsker og som elsker enn tilbake.

  4. berit sier:

    den største gaven man får i livet er kjærligheten. Håper dere får mange gode år sammen !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *