Mer om Egypt

Ja, jeg har fått noen spørsmål ang egypt turen, så jeg tenkte at jeg kunne fylle litt ut.

Hotellområdet er stort, men ganske oversiktlig alikvell. Er barna store nok til å gå på egenhånd, så klarer de fint gå å finne seg is eller snacks, når de måtte ønske det. Samme plass kan de få drikke, men har du bassenguttene, som springer å finne drikke og blir nesten fornærmet hvis en finner selv, så en trenger jo ikke tenke så mye på å hente drikke selv. De er veldig hyggelige og gir en litt tips, så blir de enda hyggeligere.

Maten var veldig god, som jeg skrev i det andre innlegget, mange restauranter å velge mellom, men etter det jeg forstår så kan det varier litt, hvilke restauranter en har tilgjenligt. Vi fant vår frokost og lunch restaurant som var Melange. Vi likte utvalget der, i tilegg som vi likte sercvicen. Vi prøvde de fleste restaurantene, men vi ble vel enig om en topp tre. For all del, maten var god alle plasser. Det som gjorde at vi valgte topp tre, var service, lokalet og selvfølgelig maten. Noen plasser var maten sterk, men en fikk jo egne barnemenyer, så det gikk jo greit for barna.

Drikken som er inkludert er jo lokale drikkevare. Vinen var vel drikkene, men ikke noe favoritt, ølet var godt, passe lyst til å ha i solen,brusen som var en dårlig variant av pepsi, likte jeg ikke, fanta liker jeg ikke, så den prøvde jeg ikke og så var spriten drikkene. Ungene drakk brusen med stor fornøyelse. Så kunne en få forskjellige juice. Jeg likte veldig godt mango juicen, litt søt, så det gikk ikke ann å drikke så masse av den omgangen, men godt som et lite avbrekk. Eplejuicen var også veldi godt, men litt søt. Appelsinjuicen prøvde jeg ikke og så tror jeg faktisk der var en juice til, som jeg ikke helt husker hva var.

Når en skulle bade i rødehavet, så måtte en ha på seg badesko, fordi det var masse koraler og alt mulig utenfor strande, slik at det kunne være vondt å gå. Disse badeskoene kan en kjøpe på hotellet i en liten butikk der for 40 egyptiske pund pr par. Andre ting på hotellets butikk (drives nok ikke av hotellet, men ligger på hotellområde) er dyrt, men så er det ikke masse en trenger heller da, siden det er all inclusive.

Det en må huske på når en reiser til Hurhada er at toallettene på flyplassen ikke er rene. Jeg var innom et, det var ikke så værts, så var mannen innom med et av barna på et annet og det stinket forferdelig og så gikk vi på et annet når neste barn måtte på toalette, det var ok, men ikke mere enn det. Der er ikke toalettpapir, så det er lurt å ta med dette. De står og tigger penger av deg ved toalettene, men det henger skilt om at en ikke skal gi noe, så det er bare å si nei.

Da kommer jeg vel ikke på så mye mer, som bør være med om Egypt og Macadi Palac. Er det noe dere vil vite, så kan dere gjerne skrive en komentar, så skal jeg svare så godt som jeg kan.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ferie/turer, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *