Boikotte søndagshandel

http://www.vl.no/kristenliv/utfordrer-kristne-til-a-boikotte-sondagshandel/

Leser i Vårt Land at en går ut og oppfordrer kristne til å boikotte søndagsåpent, bør vi gjøre dette??

Jeg synes at søndagsåpne butikker er noe tull. Da jeg var liten var langdagene på torsdagen åpen til max 19.00 og butikkene stengte klokken 14.00 på lørdagene. Alikevell klarte enn å handle. Hva har forandret seg slik at en nå må ha åpent til klokken 23 i ukedagene og 21 på lørdagene og i tilegg ha åpent på søndagene??

Jeg synes det er en god ide og boikotte de søndagsåpne butikkene, men jeg synes at alle bør gjøre det og ikke bare kristne. Vi klarer å få mat på bordet uten å måtte ha søndagsåpne butikker og en må tenke litt på de som jobber i butikkene også. De må få lov til å få fri de også. Dette er ikke noe som er livsnødvendig. Mange som er er nødt for å være på jobb, som i helsesektoren , men det blir jo noe helt annet.

Greit at der er jo en del som benytter seg av disse søndagsåpne butikkene og at butikkeen tjener på det, ellers så hadde de jo ikke vært åpne på en søndag, men skal vi være så egoistiske at vi rett og slett ikke gidder å planlegge hva vi skal ha, slik at en familiefar eller mor må på jobb en søndag og ikke få en eneste dag sammen med sine barn den uken?

Hadde vi ikke hatt søndagsåpne butikker, så tror jeg ingen hadde sultet, fordi vi da hadde inrettet oss etter at butikkene da var stengt.

La oss boikotte disse søndagsåpne butikkene, så kan så mange som mulig få en familiedag, eller bare en dag å slappe av, for dem som ikke har familie.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

7 svar til Boikotte søndagshandel

  1. sylvi sier:

    Det går helt greit det 🙂

  2. Takk! Takk!
    Beklager at eg spurte deg på kommentar under her, men eg visste ikkje korleis eg skulle spørre eller ta kontakt med deg på en annen måte

  3. sylvi sier:

    Du kan spørre, men jeg har ikke så mye greie på det selv. Er ikke den store IT konsulten om du skjønner hva jeg mener, men jeg skal svare så godt jeg kan.

    Der er en facebook side som hetter bloggnorge, men føler ikke det er så god støtte i den, ut fra det så vet jeg ikke om noen norske supportere å spørre.

    Hm, hvordan jeg får det til at alle ser blogginnlegget mitt, jeg skjønner ikke helt hva jeg du mener med.

    Når du skal skrive et innlegg så trykker du på legg til og så innlegg og så skriver du og trykker på publiser.

    Tror at alle kan se bloggen din ja, tror ikke du kan gjøre den skjult.

  4. Håper det er greit at eg spør deg!
    Vet ikkje hvem andre eg kan spørre her inne på bloggnorge.com
    Er det ikkje noko norsk support å spørre anngående bruk av bloggnorge.com?
    Korleis får du det til slik at alle får se ditt blogginnlegg på bloggnorge.com?
    Eg har lært hvordan eg skal opprette min egen blogg, men eg har ikkje lært korleis eg blogger på bloggnorge.com.
    Vet du om alle kan gå inn på min blogg? Har prøvd å gå på innstillinger,men det står ikkje noko om det der.

  5. sylvi sier:

    Nei, jeg ser ikke mere av facebooken din enn om jeg hadde søkt på navnet ditt, du har en lukket profil og slik blir det også når du legger igjen her.

  6. Beklager at eg spørmen…..
    Må berre spørre!!
    Når eg legger igjen en kommentar, kan du klikke på navnet mitt og se facebook profilen min og alle navnene på vennene mine da???
    Takk for at du vil svare på dette.

  7. Eg er heilt enig med deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *