En liten oppdatering

Ja, nå er det lenge siden jeg har blogget, har rett og slett ikke hatt overskudd til det. Vi fikk influensa her og den har sittet i kroppen i lang lang tid og når en så begynner å føler at den slipper taket, så har en blitt så sliten av den at en ikke orker å gjøre noe som helst.

Jeg har fått meg en ny hobby, jeg har begynt å hekle. Det er kjempegøy, meldte meg inn i en hobbyklubb og der fikk jeg heklenåler og to bøker om hekling, så nå har jeg satt meg ned og lærer meg å hekle. Har heklet noen kluter/grytekluter og har nå satt i gang med å hekle et sjal til meg selv, er veldig spent på hvordan det blir. Uansett så må jeg se på det som noe av det første jeg gjorde og ikke gi opp, men bare fortsette med det.

Ellers så går dagene til husarbeid, kose med min yngste datter. Ja, hun skal begynne i barnehage på torsdag, så vi får kose oss litt ekstra disse siste dagene hun er hjemme. Kjenner at det skal bli rart å bare være hjemme, uten noe barn og stelle med om dagen. Hun gleder seg masse til å begynne å så det er jo kjempebra. Gleder seg til alle barna hun kan leke med, så jeg håper at innkjøringen går greit og at hun koser seg like mye i barnehagen som sin bror.

Ha en flott dag alle sammen, så skal jeg prøve å få blogge om noe mere intresant, om ikke så lenge.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *