Barnehagebarn

Ja, da har jeg ingen små barn hjemme, hun ene er jo voksen og flyttet for lengst, gutten begynte i barnehage for 2.5 år siden og nå er det altså minste jenta sin tur.

I går hadde hun første dag i barnehagen, er så heldig og fått henne inn i Frelsesarmeens sin barnehage, det setter vi utrolig pris på. Får med seg gode grunnverdier på den måten. I går da hun kom hjem, hadde hun stjerner i øynene og var så fornøyd og gledet seg til i dag da hun skulle tilbake. Snakket veldig om at hun skulle være litt alene også i dag og det gikk kjempefint. Ole gikk fra henne etter å ha vært der i ca 1.5 time og da gav hun ham en klem, tok barnehagetanten i hånden og gikk inn og hun har kost seg masse. Hun var kjempeglad når vi kom og hentet henne, kom springende i mot oss og jeg fikk den gode klemmen av henne. De ansatte sa at det hadde gått kjempefint at hun hadde kost seg masse og lekt med de andre ungene, så dette ser ut til å gå greit.

Var i utgangspunkte veldig bekymret hvordan det ville gå,for hun har alltid vært vanskelig å plasser bort på barnepass, går greit så lenge broen er med henne, men når hun er alene, så gråter hun når vi går, men i barnehagen ser det ut til at det går bra. Det liker vi.

Nå skal Ole være med henne litt på mandag og så får vi se hvordan den dagen går, blir nok hentet tidlig den dagen også, så det blir en myk overgang. Så på tirsdag skal vi på kaffe i barnehagen, da møter vi opp alle sammen. Karsten-Emil blir hentet tidlig i barnehagen og får være med å se hvor søsteren er om dagene.

Synes det er virkelig kjipt at vi ikke har funnet ut at frelsesarmeen har en barnehage før nå, hadde vi vist det når Karsten-Emil skulle starte, hadde vi valgt den, men, men slik er det og det er sikkert en mening med det. Nå skal jo han begynne på skolen til høsten, så han får være der han er.

Vel, dette var en liten oppdatering herfra og så håper jeg at alle få en fin helg.

Stor klem

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *