NRK lisensen

Leser i dag i vg om den meget diskuterte NRK lisensen, som mang ønsker bort.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10097874

Jeg er en av dem som ikke ønsker at en tv kanal skal bli dyttet på noen og så enn betale for det i tilegg. NRK bør begynne som andre tv kanalar å få inn sine penger ved å ha reklame. Hater reklame, men på den måten så har en valgfrihet om en ønsker å se på kanalen eller ei.

At et tv selskap skal få lov å ta seg betalt når en ikke kan bruke tven er for meg et mysterium. Jeg tror disse to må ha vært veldig uheldig med hvem de snakket med når det gjelder NRK. Så lenge loven sier at hvis du har et tv som kan ta inn nrk så skal en betale lisens, så forstår jeg at en skal betale lisens om tven bare står på pynt, men når tven er skadet pga brann, så kan en jo ikke få inn NRK og skal da heller ikke betale lisens, etter mitt vett da.

I tilegg så er det dyrt å ikke betale lisensen i tide. Det er jo slik at hvis en går en dag over, ja, så får en purregebyret uansett, og det er ikke lite ,etter det som blir sagt her. Da kan en jo likså godt bare vente til en får purringa da, med å betale, hvis en er uheldig og ikke klarer å betale innen fristen. Det er jo dumt av NRK og legge det opp slik, synes jeg.

Mange som skylder på AP, at det er de som har skylden for kringkastingsavgiften. Vel, har sitte andre med makten uten å tatt bort akkuart denne avgiften, så alle partier er vel like glade for ha den, skulle en tro.

Noen som sitter på tinget, må snart se litt på denne loven og gjøre det som folket ønsker. La oss betale for å ha kanalen, de som ønsker det, de som ikke ønsker å ha kanalen, slipper å betale for det. Det er det eneste rettferdige.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 svar til NRK lisensen

  1. sylvi sier:

    Jeg ser på NRK på høsten, på fredagskveldene, da Beat for beat og nytt på nytt, men synes det blir noen dyre programmer, men har jo ikke noe valg, må jo bare betale for dette.

  2. Beate sier:

    Og noe som er så sykt merkelig oppi alt dette, at NRK skal være en reklamefri kanal per dags dago, vel det er de ikke. Hvor mange ganger har man ikke hørt «sendingen sponses av….» det er reklame spørr du meg. Selv ser jeg aldri på den møkkakanalen alikavel så det å betale lisensen fra min konto, skjer ikke. Hvorfor skal jeg betale for noe jeg ikke ser på?

  3. Ja, ikke sant, dette må det snart bli en løsning på.

  4. Sharon sier:

    Heilt sant. Eg betale tusenvis a kr på en kanal eg ikje vet kor e på tv kontrollen en gang. Tenk ka glede barna i afrika konne hatt a di pengene :)))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *