Rett og slett litt politikk.

http://www.dagbladet.no/2011/09/13/nyheter/valg11/politikk/innenriks/valg_2011/18110472/

Jeg må si at jeg synes det er veldig patetisk at FRP skal begynne å skylde på Utøya for at de gikk så mye tilbake som det de har gjort ved dette komunevalget. Jeg skal nok si at det kan være at AP har gått litt frem på grunn av denne tragedien som rammet Norge 22 juli 2011, fordi folk har sett hvor god statsminister vi har. At han kan lede landet gjennom en slik krise, dette tror jeg folk bet seg merke i og derfor ønsker å stemme på AP. Samtidig så ser jo folk også at det er ikke Stoltenberg en stemmer på ved dette valget, men lokale representanter.

At Birkedal saken kan ha ødelagt for FRP, kan jeg nok være enig i. Så lenge det viser seg at Jensen og resten av toppen, står og lyver på tv for det norske folk, er det jo klart at folk forsvinner. Ingen liker vel å bli løyet til. Hadde hun vært ærlig og ydmyk med en gang dette kom frem og sagt dette kunne vært behandlet på en annen måte, så tror jeg nok at flere hadde vært der. For en kan ikke skylde på et helt parti det en person gjør, men når så partiledelsen står og lyver om hva de vet, da tror jeg folk trekker i fra dem. I tilegg, så viser de jo lite varme, de kunne ikke nevne navnet hans en eneste gang, etter at dette kom ut. Han ble omtalt som ham eller personen. I tilegg så kom det jo frem at guttungen ikke fikk noe støtte og hjelp av partiet og en at en ikke tar vare på unger, er vel noe flere reagerer på, skulle jeg tro.

Den største grunnen til at partiet har mistet stemmer, tror jeg nok er at folk innser at det går ikke ann å drive en slik økomisk politkk som dette partiet vil. De vil at vi nesten ikke skal betale skatt, bare bruke av oljefondet. For at vi da skal være sikre på at vi skal være i gode hender, hvis vi trenger hjelp, må vi ha forsikringer i søkk og kav.

Selv ønsker jeg ikke å være redd for at hvis jeg blir syk, så har jeg en god nok forsikring som dekker dette, at jeg ikke blir kastet ut av sykehuset, fordi forsikringen ikke vil betale, for akkuart der har de et smutthull i avtalen som gjør at de kan kaste meg ut, uten å hjelpe meg.

I tilegg så tror jeg at jeg at folk ser på land ellers i verden, som fører akkuart en slik politkk som når går konkurs, eller de kaver og strever for å få landets økonomi til å gå rundt.

Så har jeg jo fått høre at jeg hater FRP, bare fordi jeg går i mot deres partiprogram, da lurer jeg på om de som støtter opp om deres politkk, hater alle andre partier. Jeg er dypt uenig i mye av det som FRP står for og da har jeg vel lov til å si i fra at dette kan ikke jeg være enig i og si dette til mine venner og håpe på at de ser det som jeg ser, slik at vi slipper å få Jensen som statsminister. Jensen kan være en kjekk og grei dame, for alt det jeg vet, jeg kjenner henne ikke og at hun er like mye verdt som alle andre, er i alle fall en ting som er sikker, men å ha henne som statminister vil jeg ikke. Jeg er redd for at hun skal klare å ødelegge hele økomien og vårt gode land, bare på en periode.

Der er ingen partier jeg er hundre prosent enig med, men jeg har funnet et parti, jeg føler det er trygt å stemme på, godtar andre synspunkter, men håper jo selvsagt at ikke FRP skal få makten og det ser jeg ikke på som noe galt. Demokratiet består i at vi skal få ha forskjellige synspunkter og stemme på det partiet som en selv ønsker og føler seg nærmest.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Politikk, Samfunn, Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Rett og slett litt politikk.

  1. Sharon sier:

    D der har du veldig mye rett i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *