Filmen «Julekoret»

En dag i uka, så jeg en film sammen med min kjære mann, som heter Julekoret. Selv om der er jul i navnet vil jeg ikke s at dette er noe typisk julefilm og det er en film jeg vil anbefale på det varmeste og se. En rørende film, som er basert på sanne hendelser.

Filmen handler om en mann som kun tenker jobb, han har en forlovde, som dog går lei og går i fra ham i desember mnd. Han går da på en bar og der møter han en uteligger, og de begynner å snakke om musikk. Det viser seg at denne mannen var lidenskapelig opptatt av musikk før, men etter at moren døde, forsvant dette, pga faren. Han har ikke noe god kontakt med faren sin heller, han er alkoholiker. Så inviterer denne hjemløste mannen, den andre mannen med seg hjem. Han vet enda ikke at han er hjemløs og takker ja til dette. De kommer inn på herberget og han skjønner at han er hjemløs. De snakker litt og han får være med på mat og aktiviter som de gjør på herberget. Han snakker med en av nonne der og det gir ham en tankevekker.

Dagen etter går han tilbake til herberget og ber om å få lov til å starte opp et julekor for de hjemmløse slik at de kan stå på gatehjørnet og synge og få noen ekstra slanter til jul. Så starterer denne prossesen. Alt går ikke som en håper og det er utrolig å se hvor stor innflytese en mann kan ha på en gruuppe og hvordan en grupper står sammen, når det virkelig gjelder.

Kan nesten ikke fortelle mere, om det skal være noe spenning i å se filmen, men som sagt, virkelig en rørende og fin film, kan virkelig anbefales.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *