Utfordring » fortelle 7 ting, som dere sansynligvis ikke vet om meg»

Ja, da har jeg fått en utrfordring, som jeg virkelig synes er en utrfordring, jeg har fått utfordringen fra http://villmarkshjerte.blogspot.com . Hva skal en fortelle som dere sansynligvis ikke vet, men som kan bli intresatn å lese om.

Første ting jeg kan fortelle er at jeg av en eller annen grunn har utrolig lyst til å flytte til Røros. Jeg har aldri vært på Røros, kun sett bilder derfra og sett på tv. For meg virker Røros som en koselig liten by og når en kommer så langt som til juletider, så er det virkelig et julelandskap. Jeg vet jeg er sprø, men det er bare noe som har satt seg i hodet mitt.

Ting nummer to: Jeg elsker å gå i butikker og finne ting jeg trenger, til en billig penge, når jeg så kommer hjem med det, har jeg en god følelse. Trenger jeg noe og jeg er nødt for å ha det der og da og må betle full pris, liker jeg meg ikke, det er ikke noe kjekt i det hele tatt.

Ting nummer tre: Når jeg virkelig trenger å koble ut, tanker og følelser, er noe av det beste å gå ned å sette seg ved strandkanten og høre bølgene slå (og jeg vil flytte til Røros 😉 )

Ting nummer fire : Jeg må også si at jeg og min mann har en fantasi om å flytte til Danmakr til en liten idyllyisk landsby som heter Blåvann og åpne en butikk der. I den butikken skulle vi solgt, glass, service, lysestaker osv som jeg har malt for hånd. Hadde en perioder der jeg malt utrolig mye, og det var utorlig kjekt og jeg har fått skryt av det, men så er det det at det er dyrt med ovn til å brenne dette i og strømme også er dyr, så når jeg ikke har ovn i nærheten, så tok jo denne hobbyen slutt.

Ting nummer fem: Jeg drømme om å reise USA på kryss og tvers sammen med min kjære mann, når vi en gang blir pensjonister. Låne oss en bobil og bare kjøre rundt og oppleve hvordan USA er.

Ting nummer seks:Jeg liker å bowle, men er langt fra noe flink. Min personlig rekord er på 129. Min kjære mann har kjøpt kule til meg, for noen år siden, men har enda ikke fått den bård, så det må vi snart se å få gjort.

Ting nummer syv. Da jeg var liten bodde jeg på et lite gårdbruk, huset var gammelt og det var sånn skikkelig kjeller i det, den var jo fuktig, så der kom der inn padder. Jeg og en venninne gikk og samlet sammen disse paddene og la dem i baljer og vi sa vi hadde paddeklubb.

Da har jeg kommet meg gjennom syv ting, ikke så enkelt dette her, så jeg må jo sende utfordringen videre. Følger ikke så mange blogger så da velger jeg en av de få og det blir min gode venninne Beate og hennes blogg http://vanillasverden.blogspot.com/

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Utfordring » fortelle 7 ting, som dere sansynligvis ikke vet om meg»

  1. sylvi sier:

    Vel, flytte til Røros, er en drøm jeg har alene, flytte til Danmark er vi sammen om *lol*

  2. Siv Anita sier:

    He, he… kult! Men flytte både til Danmark og Røros?!?! Røros er en fantastisk fin liten by! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *