Når bør julen komme i butikkene?

Ja, dette spørsmålet så jeg som en vote på facebook, for noen dager siden og jeg lurer litt på hva folk mener om dette.

Så jo at plantasjen allerde for en mnd siden var i gang med salg av julenisser osv, dette synes jeg er alt for tidlig.

De svaralternativene som var på voten til facebook, var nå, midten av november og 1 desember. Jeg svarte midten av november og det mener jeg. Jeg liker å få ting på plass til første søndag i advent og det er jo ofte at første søndag i advent er før 1 desember.

Samtidig så synes jeg ikke at det er noe kjekt å gå titte på juleting i midten av oktober heller, blir liksom ikke riktig steming av det, men som jeg har sagt før, så må jo noen kjøpe dette, på dettte tidspunkt, siden det blir satt i butikkene nå.

Jeg synes at julen på en måte starter i adventstiden og har jo mine tradisjoner i adventstiden, som jeg prøver å få med meg hvert år, men det skal jeg komme tilbake til om noen uker. Derfor synes jeg det er bra at en kan få kjøpt inn det en ønsker av juleting siste del av november. Kjøpe inn julebrus og julesnop osv til første søndag i advent og en må jo få kjøpt adventskalender til de søte små og da må jo dette ut i butikken før 1 desember, for da skal jo barna begynne å åpne dem.

Bare litt tankespinn fra meg, to mnd før julekvelden.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Jul, Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

2 svar til Når bør julen komme i butikkene?

  1. sylvi sier:

    De annonnse på siden min aner jeg virkelig ikke hvordan jeg får bort. Er det noen som vet, så gi beskjed. Liker heller ikke den annonse du skrev til meg om, har ikke sett den selv enda, men ikke noe kjekt at slike ting popper opp

  2. Siv Anita sier:

    Liker absolutt ikke at juleutstillinger og julevarer kommer i butikkene så tidlig. Midten av november må da være en fin tid, men det flommer over allerede… Sukk!

    … liker fremdeles ikke de annonsene på bloggen din…

    Håper du får en flott, julefri, aften!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *