Vårt juleservice.

Jeg er en dame som bare elsker julen og gleder meg mere enn ungene til denne tiden og da må vi jo selvsagt ha et juleservice.

I dag er det bare 26 dager igjen til vi skal bruke det. Vi bruker det i helger og på juledagene, selvsagt. Gleder meg veldig til å ta det i bruk.

Vi har middag og kaffe service, så har vi fått lysestaker og de 4 første glassene, så får vi se om vi kjøper resten av glassene senere og dessert service også.

Det vi har valgt et juleservice fra Frikløveren. Disney jul, har vi valgt. Dette pga at disney var en god del av julen da jeg var liten. Husker hvor stas det var da disney julekavalkade kom.

Dette er motivene som er på tallerknene. På boller og fat så er det Mikkes jul, som er motivet på det. For de som ønsker å se mere til juleservice kan de gå inn hit og ta en titt. Der er også lady og landstrykeren på noen av dem. Det er et utrolig flott juleservice.

http://www.firkloveren.no/templates/PPage____8984.aspx

De har masse fint der inne og vi har en del av det. Nå har jeg vist dere juleservice, så kan det være at jeg kommer tilbake til andre juleting vi har etterhvert.

Ungene synes det er kjempestas med dette service og har tatt ut hva de ønsker å ha som sitt sett.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Jul. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *