En herlig helg

Ja, denne helgen har vært herlig. Vi har bevist roet litt ned denne helgen, vi trengde det både store og små. Vi er nødt for å stoppe opp enkelte ganger og bare være en og kose oss i sammen. Den siste tiden har vært utrolig stressende.

Vi har kost oss med film og musikk og bare snakket om hvordan vi gleder oss til jul. I går var vi og hentet juletreet vårt, vi fikk ikke med oss det vi tidligere hadde merket, fordi da vi kom frem var det mye overvann under treene og vi kunne ikke komme til å få sagd ned treet. Guttungen fikk den ære å ta ut et tre, så da var han fornøyd. Han ble litt skuffet til å begynne med at vi ikke skulle sage det selv, men når han fikk velge tre (med god styring fra meg 🙂 ), så var det ok.

Etter at treet var kjøpt, så gikk vi inn i låven og så de fremføre juleevangeliet, gjort på en måte som ungene kunne forstå, så det synes jeg var kjempekoselig og tror ungene også satte pris på det. Vi kjøpte også store kakemenner og fikk hver sin kopp av gløgg. Så bar det hjem. Når vi kom hjem steikte jeg noen julepølser og vi hadde dem i lefser, sammen med rødbeter, kjempegodt. Så var det kaffe for de voksne og så hadde vi kakemenner og smultringer til, og det fikk selvfølgelig de små også. Så var det å titte litt på film og se blåfjell, så var det nattstell på de små og i seng med dem.

Når ungene var lagd, satt vi og bare slappet av og hørte på julemusikk, etter litt så satte vi på filmen » Jack Frost», en kjempefin film, som alltid fører til at et par tårer triller på mitt kinn.

Så var det i seng og i dag var det en ny dag. Dagen staret med en god frokost og i desember er det jo varm sjokolade til frokost og så tente vi fire lys. Så var det bare å ta det med ro, høre musikk og bare kose oss sammen. Når klokken ble tolv, stelte vi oss og tok turen til et vennepar av oss, for vi var invitert på julelunch. Har blitt invitert før også, men har liksom ikke passet de andre årene, men i år fikk vi det til. Det var kjempekoselig og masse god mat.

Når vi så kom hjem, så måtte Ole avgårde å gjøre litt og meg og ungene ble sittende å se på film. Da Ole kom tilbake lå vi alle tre på sofaen og sov. Guttungen opptil meg og jentungen opptil ham. Det gjorde godt med en liten blund. Så var det og ordne litt her og begynne med middagen. Nå har vi kost oss med middag og etter det har vi sett på blåfjell. Nå er min kjære mann så snill og tar kveldstellet på ungene. Når de er i seng, så blir det å slappe av og se en film, før vi kryper til køys.

I morgen er det siste adventsuken, tenk om en uke, da har julekvelden vært. 6 ganger igjen å sove, før julekvelden, 5 dager å sove, før vi henter min mor og pynter treet. Vi har en herlig tid i møte. Store og små gleder seg, i alle fall her i huset

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

2 svar til En herlig helg

  1. sylvi sier:

    Ja, vi koser oss og når det bøtter ned ute, så må vi finne på ting som spill, musikk og film inne, så enkelt er det.

    Nyt den siste tiden før jul du også, viktig å stoppe opp og kose seg også.

  2. Siv Anita sier:

    Nyt den siste tiden frem mot jul, Sylvi!

    Det høres ut som om dere virkelig koser dere sammen!
    😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *