Valentines day

Ja, i dag er det 14 februar og Valentines day. Dette er jo ikke en norsk skikk, men synes slike skikker er vel verdt å ta til sitt bryst, da det handler om kjærlighet. Alle trenger vi vel å stoppe opp en gang av og til og tenke på de vi har kjær. Dette er jo ikke bare en dag for kjærestepar, men det er gjelder jo alle som en glad i, selv om hovedvekten ligger på kjærestepar da. Skal ærlig inrømme at hadde jeg ikke hatt kjærest, så hadde nok denne dagen gått rett forbi meg.

Vi skal ikke gjøre så mye ut av dagen i år, da vi markete litt i går, at vi hadde vært gift i 6 mnd. Vi hadde litt skalldyr og satt og koste oss med dette, og satt og pratet hele kvelden. Kjempekoselig var det.

Vi skal sette av litt tid i dag også, etter at ungene er lagt, for vi trenger det. Alle trenger å stoppe opp og ta vare på den kjærligheten som finnes mellom mann og kvinne. Den kan ikke leve uten å bli pleiet.

Så er det mange som sier at en trenger ikke en slik dag, at en kan vise sin kjære oppmerksomhet, selv om en ikke har en slik dag, noe jeg kan være enig i. En kan ikke henge seg så opp i en slik dag at en ikke tenker på det resten av året, men gjør det til en vane at en finner en dag av og til som en setter av til kjærligheten, så kan en få Valentins dag som en bonus.

Mange som ser sitt snitt til å fri denne dagen også. Selv er jeg glad at jeg ikke ble fridd til på Valentines. Vi markerer dagen da han fridde og hadde det vært Valtentines dag, ja da hadde vi plutselig hatt en mindre dag å markere.

Uansett. Jeg håper at alle får en fin dag. Fortell gjerne litt om dagen din. Har du noen å feire den med? Legger dere vekt på den?

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Valentines day

  1. sylvi sier:

    Høres jo kjempekoselig ut. Kos dere masse-

  2. Lilleredd sier:

    Vi pleier ikke å gjøre noe alt for spesielt. Bare spise en god middag. Og i år brukte vi det som en unnskyldning for å kjøpe noe vi egentlig ikke trengte, hehe.

    Så det blir deilig middag og pubquiz med mannen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *