Mye kjekt dette året.

Ja, vi kan være med på mye kjekt dette året om ting bare legger seg til rette for oss. I fjor hadde vi kun en konfirmasjon og vårt bryllup, som var noe å se frem til. I år har vi masse.

Vi har allerde hatt en to ukers tur til Egypt, noe en jo ikke gjør hvert år. Så i slutten av april, kan vi være med på 50 år selskap, så høres mere enn intresant ut. Kjekt om det hadde ordnet seg, så vi kunne vært med der. Så er det konfirmasjon helgen etter og to helger etter det har vi enda en konfirmasjon. Så skal vi på MODS konsert, som nok blir året høydepunkt.Aå i sommer skal vi ha slekststevne først på min manns fars side og så et slektstevne på min mors side. Det kan bli veldig koselig å få samle familien slik. Når vi så kommer på høsten Har vi søskenbarntreff på min far side, der har vi alt ordnet barnepass, så det ser vi virkelig frem til å få være med på.

Utrolig hvordan årene kan forandre seg fra å nesten ikke innholde noe til å føle at det er fullspekket. I tilegg til dette så kommer jo sommerferien, som vi håper at vi skal få gjort litt ut av, slik vi pleier å gjøre.

Veldig kjekt å se at en kan en kan få samle famile på en slik måte og jeg har tro på at det vil bli noen fine sammenkomster. så er det bare å håpe at min kjære mann har fri fra jobb, så vi kan få med oss alt.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *