100 000 nordmenn, registrert på utro nettside

http://www.vl.no/samfunn/100-000-lar-seg-lokke-til-utroskap-av-nettside/

Ja, her leser jeg altså om en nettside som er opprett ene og alene for de som ønsker å være utro. Her skal enn altså sette seg ned og lage en profil/kontaktannonse, der en regelrett planlegger at en skal være utro og finne seg en elskerinne/elsker. Jeg lurer virkelig på hva i all verden som skjer med samfunnet.

Vel, alle vet at enkelte er utro, noen en gang, andre flere ganger og det er noe som heter, en gang utro alltid utro. Er en først sammen med en som har vært utro, så tror jeg nok at sjangsen for at dette skal gjenta seg, er stor. En har da trådd over en sperre og det er lettere å gjøre det igjen. Ikke har en garanti for at hvis en tar en mann/kvinne fra en annen, at denne personen da ikke forlater deg på samme måte som tidligere partner.

Jeg mener ikke at det er greit å være utro noen gang, men dette synes jeg er å synke så lavt under streken som det går ann. Sette seg ned å lage en profil/kontaktannonnse, der en planlegger å gjøre det verste en kan gjøre mot sin partner.

Hvis en ikke elsker sin partner mere, kan en ikke sette seg ned og prate med partneren om dette, på en voksen og skikkelig måte og så gå hvert til sitt??

Jeg vet bare med meg selv hadde min mann kommet til meg og sagt at følelelsene for meg var over, så hadde jeg blitt lei meg, men vi måtte jo ha funnet ut av det sammen, om det så var å gå hvert til vårt. Hadde jeg derimot fått vite at han var inne på en side hvor han planla å være utro mot meg, å bare ha meg på gress, så tror jeg ikke at jeg kunne ha samarbeidet med ham i det hele tatt og jeg hadde nok gjort mitt for at livet hans ikke hadde blitt det letteste. Jeg hadde fremmet krav på alle de plassene jeg kunne, men jeg hadde ikke brukt ungene mot ham, for der går grensa.

Hva tenker dere andre om en slik side???

Til slutt vil jeg minne om sjokoladebiten min og håper på en stemme http://nidarfavoritter.no/27143 på forhånd takk.

Annonser

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Samfunn, Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

2 svar til 100 000 nordmenn, registrert på utro nettside

  1. sylvi sier:

    Hehe, jo om jeg hadde funnet ham på en slik side, så hadde der vært noe helt spinngalt, men jeg hadde aldri funnet ham der, for jeg hadde aldri vært der og jeg tror rett og slett ikke at han hadde gått inn på en slik side. Alikevell så hadde jeg blitt meget sint om noen hadde fortalt meg at han var der inne og det hadde stemt, men som sagt jeg tror ikke det hadde skjedd.

    Leste jo en gang om ei dame som hadde satt inn en kontaktannonse i et blad og hun fikk svar fra sin mann, hva gjør man da???*lol*

  2. Siw Aina sier:

    Dette var i sannhet en merkelig greie.
    Om du finner gubben din der inne kan du jo ikke konfrontere han en gang siden du er der selv. Creepy…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *