En nydelig vårdag

Ja, da kan jeg vel si at våren er kommet. Dagen begynte litt grått og trist, men så brøt solen frem og det ble en herlig dag.

Jeg sovnet sent i natt, klokken var mellom tre og halv fire før jeg sovnet, så min kjære mann stod opp med ungene og jeg lå til klokken var ti, da var det slutt på tolmodigheten til min sønn, da skulle mamma opp, koste hva det koste vil.

Så ble det litt kos med ungene, før Ole tok dem med seg ut i hagen og ordnet drivhuset. Jeg laget til lørdagsgrøten og når den var ferdig kom de inn. Vi spiste grøt og så gikk vi ut alle mann. Da var det rydding i hagen som telte. Ligger masse pinner og steiner og alt mulig rundt og jeg vil gjerne ha det litt ryddig når jeg skal sitte ute og kose meg og grille. Ungene holdt på med sitt og vi voksne fikk holde på å rydde i fred, så vi fikk gjort veldig mye, synes jeg da. Nå må vi bare ut å handle inn litt blomster som vi skal plante og sette i noen potter, så blir det koselig, kan du tro.

Nå er det snart kveldsmat for ungene og så er det barnas super show for dem, så blir det kveldstell og når de er i seng, så skal jeg og min mann ha litt mat å kose oss med. Kanskje se en film, eller bare høre musikk og prate, vet ikke hva vi ender opp med.

Uansett, ha en fin lørdagskveld alle sammen.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *