Familielykke

Ja, i dag er en slik dag, at jeg virkelig kjenner på hvor godt det er å ha mine egen lille familie som en bare kan kose seg sammen med. Det eneste skår i gleden er at jeg ikke har min eldste datter, men prøver å si til meg selv at hun er voksen og må få lov til å ha sitt eget liv. Ser henne jo av og til og det må jeg bare være fornøyd med, selv om det ikke alltid er like lett å være det.

I dag hadde vi en god frokost, som vi pleier å ha på søndagene, med varm sjokolade og bare koste oss lenge og vel med frokostbordet. Når så vi hadde fått ryddet av etter frokosten, fant vi ut at vi ville ut på tur. Vi kledde på oss og gikk ut. Ungene hadde med seg sykklene og synes det var rasende festlig å sykle.

Jeg må si jeg ble imponert over guttungen, hvor mye bedre han var til å sykle, enn for 6 mnd siden da vi satte bort sykkelen. Nå trødde han oppover bakker og det var ikke mye hjelp han trengde og det virket som han hadde mye mere kontroll på alt. Han bruker enda støttehjul, men håper i mitt stille sinn at de kan komme av i løpet av året, må bare finne en måte å få han enig med meg i det.

Jentungen hadde aldri syklet før, på to hjul, med støttehjul selvsagt, så det var en ny opplevelse for henne. I begynnelsen av turen, var hun veldig at vi måtte holde i henne, dytte henne osv, men jeg prøvde å forklare at hun måtte trå litt selv og at hun ikke lærte å sykle hvis vi hjalp henne hele tiden, så på hjemveien, hadde pipen fått en annen lyd, da ville hun jo at vi skulle gå på andre siden av veien, så hun kunne sykle selv. Det ville selvsagt ikke vi,tenk om det kom en bil eller noe, vi måtte jo være i nærheten av henne.

Når vi så kom hjem, ville ungen være ute i hagen og leke og de lekte så fint sammen. Jeg begynte med middagen og når den er ferdig, så skal vi spise, så tar vi med oss ettermiddagkaffen ut i hagen og drikker den der og har litt kjeks med og bare koser oss litt ute i hagen, som ble ryddet i går.

Det er så herlig på slike dager, så jeg håper virkelig at vi får flere slike dager og at vi får en sommer som er fylt med bare sol og 25 grader, da er det perfekt for meg.

Ha en fin søndag alle sammen.

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *