En påske over

og det har ikke vært den påsken jeg så frem til. Vi skulle reise til min mor på onsdagen og være til 2 påskedag. Vi handlet med masse god mat og tenkte at vi virkelig skulle kose oss og slappe av.

Mandagen våknet jeg med skikkelig øreverk, da hadde jeg gått i en uke og kjent på at der var noe ubehag i øret, tenkte at jeg fikk se det litt ann. Er jo kjent med at legene vil helst ikke gi antibiotika til ørebetennelse, da skal det være galt, så jeg bet tennene sammen og spiste ibux, på tirsdagen hadde jeg så vondt at jeg fant ut at jeg måtte kontakte lege. Jo, han fant ut at jeg hadde en kraftig dobbelsidig ørebetennelse og bihulebetenelse, så da var det rett på antibiotika. FIkk noe han kalte en hestekur, tre tabletter som skulle tas over tre dager.

Jeg tok disse tabeletten, men ble ikke bedre. Onsdag reiste vi som planlgat til min mor, men jeg hadde mye vondt og lå for det meste og sløvte. Torsdag tok jeg kontakt med legevakten, men ble avsist og fikk beskjed om å ringe igjen dagen etter. Jeg ringte og fikk time, da fikk jeg noe øredråper. Fikk også noen sterke smertestillende tabletter, så det ble masse sløving på meg.

Påsken gikk og i går reiste vi hjem, men jeg er enda ikke bra. Snakket med fastlegen i dag og de mente at jeg kunne se det ann et par dager til, hvis jeg ikke da er bra, må jeg få en time og sjekket ørene igjen.

Det er så slitsomt å gå rundt med vondt i ørene og dotter i ørene, føler jo at jeg ikke hører noe som helst og det setter seg også som hodepine. Prøver å ta så lite smertelindring som mulig, men noe jeg er enda nødt for å ta, men er nå over på ibux igjen, så håper at jeg klarer meg med det og at jeg nå blir frisk og rask igjen.

Nå er det i alle fall vår og da pleier enn jo ofte å være friskere, så en får fokusere på det postive og prøve å la det negative ligge.

Ha en flott uke, alle sammen.

Annonser

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *