La barn være barn

Jeg blir litt oppgitt over enkelte foreldre. Hvorfor kan ikke barn få lov til å være barn, mens de er små? Hvorfor skal enkelte gjøre dem voksne både i ordbruk og klestil?

Enkelte synes det er veldig stas når poden synger på sanger med både sexuelt innhold og bannord. Kan skrive statuser på facebook om dette og sitte og le av det og si herlige ungen min og slikt. Jeg lar enkelt og greit ikke mine barn høre slike sanger, fordi jeg vil la dem lære sanger som jeg kan forklare dem hva teksten betyr, om de ikke skjønner den og for det andre så føler jeg at barn som kommer med bannord er uoppdragne barn og jeg kan ikke si at jeg helt klarer å trykke dem til sitt hjerte, slik jeg gjør med små uskyldige barn som synes at bæsj er det styggeste ordet de vet om.

Hvorfor skal små jente kles i utfordrene topper og bukser, hvorfor skal de ha på seg bikin og gjøres til et sexobjekt. I tilegg så blir disse barna tatt bilde av og lagt ut på internett. Vet ikke foreldren til disse barna at internett er et yndet sted for pedofile. At bilder en legger ut på internett, ikke lengre bare er ens engne, at hvem som helst kan ta dem og gjøre hva de vil med dem. De kan manipulere bilder på alle slags måter. Nei, jeg skjønner ikke dette.

Mange lar også barn se filmer som er langt over barnets alder, fordi disse er «kule» og ungene tar etter disse filmeen og ordene som blir brukt og det er jo så rart at det må en jo bare kose seg med og le av.

Vel, vi er alle forskjellige og vi må jo bare respektere hverandres syn, men jeg har lov til å si at jeg ikke kan forstå dette.

Annonser

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *