Utro, partnerens feil?

Jeg liker å sitte å se på Dr Phil og her for en stund siden hadde han et par hos deg, der mannen i forholdet hadde vært utro. Nå fikk ikke jeg med meg dette programmet fra starten av, men jeg får forklare det slik jeg oppfattet det hele. Mannen har ved flere anledinger vært utro, da har han vært utro med andre menn og han har hele tiden fått seg ny sexpartner, da han sier han elsker sin kone, og ikke ville at det skulle bli noe forhold til andre, så derfor var det lurt å bytte og å holde seg til menn, for han viste at han ikke kunne ha noe forhold til en menn.

Grunnen til at han var utro, er at han i et år, før han begynte å være utro, ble nektet sex av sin kone. Hvorfor hun ikke ønsket å ha sex med ham, vet jeg ikke. Dette kan ha bli sagt de minuttene jeg ikke så programmet

Etter at de hadde sittet og prate en stund, sier mannen til kona at det var hennes skyld at han var utro, fordi han ikke fikk lov til å ha sex med henne. Hun svarte ikke så mye på det, men da reagerte Dr Phil og spurte om ikke hun ble sint når han sa slike ting. Hun svarte bare at det ikke nyttet å bli sint. Dr Phil mente så at en kunne aldri skylder på andre når en var utro.

Jeg vet rett og slett ikke om jeg er helt enig med Dr Phil her, hvis du gjentatte ganger har prøvd å få sex med din partener og snakket om dette og fortalt om ditt behov for sex og det da går et helt år uten at en så mye som har fått nærhet og sex med sin partener, så har en jo behov som må dekkes? Jeg mener vel at det da er den som nekter å ha sex som driver sin partner til å være utro. Alle har vi vel våre behov.

Ikke vet jeg hvem som er verst, av en partner som bare nekter, ikke vil ha sex med sin partner, eller den som blir nektet nærhet og går til en tredje part for å få dette.

Der er vel ikke noe som er mer frustrende enn når en elsker en person og denne personen bare gir en kald skulder og ikke ønsker intimitet med en. En føler seg vel ikke akkuart som verdens mest tiltrekkende person og da er det jo lett å gå ut å finne noen som nettopp kan støtte opp om selvfølelsen.

Samtidig så kommer enn jo inn i en vond sirkel, for går en til en tredje person, så vet enn jo ikke hvilken sykdommer den personen har. Hvis en da vet at partneren har dratt inn en tredje person, kan det da være vanskeligere å prøve å få til et sexliv, for enn er redd for at en kan få sexuelt overførtbar sykdom.

Uansett så løser enn ingenting med å dra inn en 3 person på den måten, inn i et forhold. Har en problemer og begge parter mener at de elsker hverandre er det vel rådgivning som må til, fra en tredje part, som ingen av dem har et forhold til, i utgangspunkte, f.eks på familievernkontoret.

Har en først vært utro, tror jeg det skal utrolig mye til for å få et forhold til å fungere hundre prosent igjen, for det vil alltid henge med, selv om partnere sier at h*n tilgir og vil gå videre. Så glemmer man aldri og det ligger der.

Annonser

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *