Lenge siden jeg har blogget nå

Ja, nå er det lenge siden jeg har blogget. Det har vært så mye rundt meg, som har gjort at jeg ikke har hatt ork til å tenke på bloggen, men nå fikk jeg plutselig lyst til å blogge litt igjen.

Nå er høsten her, sommeren regnet bort, så det er jo deprimerende, føler ikke vi har hatt sommer siden jeg fikk min yngste datter. Hvert år så gleder jeg meg til sommeren, til å kose meg ute med familien, bade, grille, gå turer osv osv og ikke minst det at jeg blir mye bedre i fibromyalgien når det er godt vær. Så blir jeg like deprimert år etter år etter år. Vi er flinke til å dra frem grillen når det er vær for det, i år tror jeg nesten jeg kan telle på fingrene de gangene vi har brukt den. Vi griller alt mulig, bare for å få kosen med å grille og sitte ute å spise, men i år har det vært lite av det.

Nå må jeg si at det er høsten som er min tid. Det er så koselig når det blåser og regner og en kan sitte inne og finne på ting sammen med barna og ha levende lys, fyr på peisen og bare kose oss. Ja, jeg vet at vi kan finne på ting inne når det ikke er sommervær om sommeren, men det blir bare ikke det samme. Kveldene blir mørkere og den kosen det er med lys og det å sitte da å gjøre ting sammen, er noe helt annet. Når sommeren er her, så blir det liksom at en bare sitter og lengter ut og en klarer liksom ikke tenke ut så mye fornuftig med ungene, selvsagt gjør en jo noe sammen med dem, men som sagt føler ikke det blir på samme måte.

Føler også at det er mange som reiser til syden nå på høsten, selvsagt,er det den eneste tiden jeg hadde hatt tid til det, så hadde jeg reist, men det er ikke nå jeg har mest lyst til å reise til syden, det må være i januar, februar, eller rett og slett om sommeren, for da slipper en å bli så lei seg for sommeren her i landet. Ja, jeg har alltid sagt at jeg ikke kunne tenke meg å reise til syden om sommeren, men nå som jeg år etter år blir skuffet, så bryr jeg meg ikke om den norske sommeren lengre.

Så er det jo rett i underkant av 2 mnd, så er det desember og julemåneden. Jeg gleder meg sikkert like mye til jul, som ungene gjør, om ikke mere. Jeg har laget en gruppe på facebook som heter «JuleSnakk» og den er det lov for alle å søke medlemskap i. Liker du å prate jul, er denne gruppen noe for deg. Mange som sier, nei, nå skal jeg først kose meg med høsten, så kan jeg snakke jul etterpå. Hva er problemet? Klarer en ikke holde to baller i luften på en gang. Jeg storkoser meg med høsten, men tenker også på julen. Mange ting må jo forberedes før jul uansett. Jeg begynner tidlig å kjøpe inn julegaver. Da jeg ikke har økonomi til å ta alt i desember. Så baker jeg før advent og desember. Det gjør jeg uka før første søndag i advent. Ja, så en kan jo finne ut om en har lyst til å prøve ut noe nytt osv, det er en fin tid å begynne å tenke på det nå. Ja, ja, alle har sin egen måte å tenke på, så en må jo bare godta det, men er lei av at folk skal riste på hodet for at jeg tenker jul, hele året.

Vel, dette var litt tanker fra meg, så skal jeg prøve å blogge igjen, om ikke så utrolig lenge. Ha en fin høst alle sammen.

Annonser

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *