Juletanker

Ja, nå går tankene mine til julen og dens forberedelser til den. Gleder meg veldig til ting starter, synes det er så kos når en holder på med alt som har med julen å gjøre.

Pakkene er nesten helt klare,har igjen til min mor,min mann og mine to små barn. Kjøper gaver fra sommeren av, kanskje tidligere også, hvis jeg ser noe jeg tror at noen av de jeg skal gi gave til, vil sette pris på. Dette fordi jeg rett og slett ikke har råd til å kjøpe alt når november og desember kommer og fordi jeg kan få ting på salg, som gjør at jeg kan kjøpe noe litt mere enn hva jeg ellers ville ha kunnet gjort.

Til uka, så må jeg ut å handle inn alt som skal til når en skal bake til jul. Så når lørdagen kommer, så skal vi bake med de små og på søndagen skal vi ut å merke juletre og kose oss på Voll juletre gård, sammen med en god venninne og hennes samboer. Da skal vi først finne et juletre som vi ønsker å ha, så merker vi det med navn og kjører ut om noen uker og henter det. Når vi har mekret det,så får ungene ri på ponny og så griller vi i grillstuen deres. Da skal vi ha med julepølse og potetlefser og hver vår julebrus flaske. Da er det kun en julebrus som holder mål og det er Berentsen sin røde julebrus. Så blir det å se litt i butikken og få litt gløgg, før vi kjører hjem og koser oss.

Den helgen er også Thanksgivinghelgen, ikke det at jeg pleier å markere den,men den helgen ser jeg en film som handlingen er lagt til rundt denne tid,så jeg ser frem til den hvert år og så må jeg har varm sjokolade med voksensmak når jeg ser denne filmen. På norsk heter den » en helt spesiell natt» veldig fin film.

Så uken etter har gutten i huset bursdag, så blir det å feire den med klassen, pynte til jul og så er det første søndag i advent. Den dagen skal jeg blogge om litt senere.

Håper at alle gleder seg for tiden som når står foran oss og tenker litt på dem som av en eller annen grunn ikke gleder seg i det hele tatt. Hva med å gi dem litt oppmerksomhet, eller invitere dem til seg med jul, hvis en vet at de sitter alene, eller ta en telefon, det er ikke alltid så mye som skal til. Ha en fin førjulstid alle sammen

Annonser

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *