Påsken står for døren

Ja, da er det snart påske, en høytid som betyr mye for min tro, men som ikke blir feiret på samme måte som jul, men det er vel naturlig da en ikke holder på å kjøpe inn på gaver og forskjellig for å feire denne høytiden.

Jeg prøver å lære barna opp til hva påsken står for og hvorfor vi feirer denne. På samme måte som julenissen har en rolle når det er jul, har også påskeharen en rolle når det gjelder påsken.

Vi lager til eg påskeegg og gir dette til barna. Nå begynner de å bli så store at jeg lurer på om jeg skal ta tradisjonen med dem som jeg hadde på min eldste datter. Da gjemte jeg egget og jeg skrev små lapper til henne, som gav henne et hint om hvor hun skulle lete etter egget, når hun kom dit, lå det et nytt hint og slik holdt en på, helt til hun kom frem til egget. Dette var noe jeg følte at hun satte pris på, så kanskje jeg prøver dette på ungene i år, vi får se, kanskje jeg drøyer det et år til, siden gutten har litt språkvansker.

I helgen får jeg legge på noen påskeduker og finne frem gule lys og påskekyllinger og diverse, så ungene får en følelse av at vi nå går mot påsken.

Annonser

Om sylvi

Jeg er gift, har tre skjønne barn. Har meninger om mangt og mye og er ikke redd for å stå for det jeg mener. Av og til må en trølitt varsom, for ikke trå noen på tærne, men en bør tåle at en person ikke er enig med deg, samme hva det gjelder Her vil jeg skrive om ting som opptar meg, skrive ned mine meninger og tanker, men forventer ikke at andre skal være enig med meg. Jeg har mine meninger, andre har sine meninger, slik er livet og det derfor det er så spenndene.
Dette innlegget ble publisert i Tanker og følelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *